Optiform naptár

Szolgáltatásaink

Könyvjellegű termékek emblémázása és egyediesítése

Cégembléma

Ajándékozzon cégemblémával, névvel ellátott termékeket!

A kínálatunkban felsorolt termékek külsejükben, vagy akár a beltartalomban egyediek is lehetnek.

A borítón elhelyezett cégembléma, rövid szlogen pillanatok alatt képes kialakítani a vállalkozás iránt érzett bizalmat.

Emblémázás

Emblémázás - szita-, vak- és présfólia-nyomásSzitanyomással (az összes borítótípusra javasolt) A kívánt emblémát a naptár fedlapjára a cég arculatának megfelelő színnel (Pantone) nyomtatjuk. Az emblémanyomásról minden esetben látványtervet készítünk.

Vaknyomással (a hőre színeződő felületen szép) Egy fémklisé segítségével az emblémát megfelelő erő és hő által "belenyomjuk" a kívánt felületbe. Az így elszíneződött nyomatkép plasztikus, elegáns borítót eredményez. Javasolt méret kb. 10 cm2.

Présfólianyomással (az összes típusra javasolt) Hasonlóan plasztikus eljárás, mint a vaknyomás (ugyanúgy fémklisé segítségével), csak itt egy vékony fóliaréteg biztosítja, hogy a kívánt embléma fényesen csillogó legyen. A fólia lehet ezüst ill. arany színű, javasolt méret kb 10cm2.

Fémsarok

Bár agendánkat egy évig használjuk, és a bevonóanyag kellően strapabíró, a hagyomány kedvelőinek mégis úgy tűnik "örökéletűnek", ha a borítólap sarkait megerősítjük egy-egy fémsarokkal - mely ezüst, illetve aranyszínű lehet. A Grande típusnál különösen elegáns terméket kapunk, hiszen a fémesen csillogó évszámmal tökéletesen harmonizál.

Fémsarok

Névnyomás

Névre szóló ajándékkal mindenképpen hosszútávú bizalmunkat fejezzük ki. Elhelyezése az agenda, napló borítólapjának jobb alsó sarkába javasolt, a betű mérete 6mm.

Szakszöveg

Amennyiben vállalkozásáról, szolgáltatásáról többet is szeretne közölni, mint egy borítón elhelyezett embléma, akkor javasoljuk a naptár egyedi szakszöveggel történő megjelentetését (a naptárrész előtt elhelyezett információs oldalak). Digitális nyomdagépünk és kötészeti üzemünk kis példányszámú, színes reklámoldalak kivitelezését is vállalja!

Színes (color) borító

A határidőnapló készülhet a cége arculati, illetve marketing-kommunikációs elveinek megfelelően, fóliázott, színes papírborítós kivitelben is. Az így elkészített naptár teljes külső megjelenésében a cége színvilágában kerül a partnerei, munkatársai kezébe, így egy egész esztendőn át hasznos és látványos reklámhordozó lehet. A rendelkezésünkre álló naptártestek közül - az időszak függvényében - bármelyikkel elkészíthető. A minimális rendelési mennyiség 100 db. Igényüket kérjük, időben jelezzék!

Méretre szabott naptárak

Asztali naptárak egyediesítése

A katalógus 16-19. oldalán található asztali naptáraink egyediesítési lehetőségei (a teljesség igénye nélkül).

Praktikus reklámajándék, mely egész évben jól látható.

Asztali naptár egyedivé tétele

Táblanyomás

Az embléma, a cég elérhetőségeinek, illetve rövid reklámszöveg, szlogen közlésére is alkalmas felület az asztali naptárak tartója. Szitanyomással az előre egyeztetett grafikát színenként (rétegenként) visszük fel. A reklámfelület mérete megtalálható az egyes termékeknél. Papírtábláknál lehetőség van color reklámfelület kialakítására is, műbőr tartóknál a présfólianyomás a javasolt emblémázási módszer.

Egyedi lapok

Előlap
Az asztali naptáraink egyedi előlappal is megjelenhetnek. Stúdiónk és kötészeti üzemünk kis példányszámú egyedi előlapos asztali naptárak gyártását is vállalja. Kérje ajánlatunkat!

Jegyzetlapok
A Blokkos asztali naptárunk jegyzetrésze kiváló reklámhordozó felület lehet irodai, kép nélküli asztali naptár testében. Remek lehetőség termékpromóció, céges marketing megjelenítésére.

Falinaptárak egyedivé tétele

Hasznos és látványos reklámajándék, mely a falra akasztva irodája dísze is lehet.

Képes falinaptárak

A katalógusunk 23-51. oldalán található képes falinaptáraink a hátkarton cégesítésével válnak színes, egész évben a falon függő reklámhordozóvá. Dekoratív irodai ajándék lehet partnerei, munkatársai számára. Minden naptárunknál a címlapon megjelenített reklámfelülethez igazodva látványtervet készítünk. Emblémázási eljárásnak a szitanyomást javasoljuk.

Speditőrnaptárak

Speditőrnaptáraink rendkívül sok lehetőséget nyújtanak a cégarculatnak megfelelő költséghatékony reklámhordozó termék kialakításához. Többlépcsős emblémázási lehetőséggel bírnak.

Falinaptárak egyedivé tétele

Egyedi fejkarton
A 20-21. oldalon látható speditőrnaptáraknál (T072, T074, T076, T077, T078, T079) csak a fejkarton lehet egyedi.

Egyedi fejkarton + tömbök közötti reklámfelületek
A 22. oldalon megjelenített speditőrnaptáraknál (T070, T073, T075) a színes, egyedi fejkarton mellett a tömbök között található reklámfelület tovább bővíti a megjelenítendő információk lehetőségeit.

Egyedi hátkarton
Ha a cégarculattal megegyező színvilágot képzelünk el a speditőrnaptárunk háttérszínének, akkor mindenképp ezt a lehetőséget javasoljuk. Egy markáns háttérszín a tömbök fehér felületéhez képest kontrasztos optikai hatással bír. Így egy fehér falra akasztva nem kerüli el partnere, ügyfele figyelmét sem. Kiemelkedő reklámhatás! A 22. oldalon termékeknél kivitelezhető (T070, T073, T075).

Szolgáltatásainkról részletes árak, feltételek az Árjegyzékünkben találhatók.